Tunnetyöskentely

banneri_tunteet

Kamppailetko negatiivisten tunteiden kanssa, joista haluaisit päästä eroon?
Tai onko sinulle psyykkisiä traumoja tai alitajuntaan juurtuneita tunteita, ajatuksia tai uskomuksia?

Psykologinen akupunktio

EDxTM (Energy Diagnostic and Treatment methods)
EFT (Emotional Freedom Techniques)
Psykologinen akupunktio on menetelmien kokonaisuus, jossa pyritään vapauttamaan keho-mielijärjestelmään jumiutuneet negatiiviset tunteet naputtamalla kevyesti sormenpäillä tiettyjä ennalta sovittuja akupunktio pisteitä.
Psykologinen akupunktio on kehitetty USA:ssa. Sen pääasiallinen tavoite on auttaa pääsemään irti jumiutuneista tunnetiloista, negatiivisista ajatuksista ja uskomuksista sekä negatiivista tuntemuksia, kuten pitkittyneestä kivusta.
Psykologinen akupunktio on yksinkertainen ja helppo oppia. Se soveltuu hyvin niin psykoterapeuttiseen työskentelyyn kuin myös itsehoidolliseen käyttöön.

EMDR

(Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

EMDR on kehitetty psyykkisten traumojen vapauttamiseen. Kyseisiä traumoja voivat aiheuttaa hyvin monenlaiset elämän tapahtumat, kuten onnettomuudet, sairaudet, ihmissuhteisiin liittyvät tapahtumat, arjen yhtäkkiset muutokset, kuten läheisten menetykset. EMDR-terapian avulla noita traumoja voidaan vapauttaa ja samalla lujittaa niin psyykkistä kuin fyysistä terveyttä.

Menetelmä sopii hyvin psykoterapeutin ja asiakkaan työvälineeksi osaksi muuta psykoterapiaa, mutta myös erilliseksi kuormittavien muistojen, mielikuvin, tunteiden ja ajatusten työstämiseen.

HYPNOOSI

Hypnoosi on menetelmä, jossa tavoitteena on rentouttaa mieli ja keho. Rentoutumisen aikana on mahdollista tarkastella mielen sisäisiä tapahtumia, alitajuntaan juurtuneita tunteita, ajatuksia ja uskomuksia sekä löytää uusia tapoja ratkaista avoimia kysymyksiä.
Hypnoosi keskittyneen tarkkaavaisuuden tila, jossa päivätajunta tai tietoinen mielemme hiljenee. Samalla tulemme vastaanottavaiseksi uusille ajatuksille, ratkaisuille ja toimintatavoille.
Hypnoosi soveltuu hyvin kivun hoitoon, henkisen valmentautumisen, negatiivisten tunteiden ja ajatusten vapauttamiseen. Hypnoosin avulla mahdollista kehittää oppimista ja valmentautumista arjen tilanteisiin.